Betaalmethoden

Om jouw bestelling succesvol af te ronden moet je natuurlijk afrekenen. Dit hebben wij zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt door meerdere veilige betaalmethoden kosteloos aan te bieden.

Voor alle betaalmethoden geldt, dat uw bestelling direct wordt verwerkt, nadat wij door de bank zijn geïnformeerd van de geslaagde betaling.

iDEAL

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Na het selecteren van jouw persoonlijke bank wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Vervolgens kun je betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven.

Bancontact

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Bancontact wilt betalen. Na het selecteren van jouw persoonlijke bank wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Vervolgens kun je betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven.

PayPal

Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor de betaalwijze PayPal en word je direct doorgeleid naar je eigen PayPal account. Groot voordeel van Paypal is dat je niet je eigen bankgegevens hoeft uit te wisselen, alles verloopt via het betaalsysteem van Paypal.

Maestro

Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbare betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode zorgt voor extra veiligheid.

Creditcard

Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa zijn een betere beveiligde methode om te betalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een extra verificatie stap. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Funny Fun Goods is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard: uw bank zal dan de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct verrekend. Nadat wij door de bank zijn geïnformeerd zal uw bestelling klaargezet worden.

Veilig online betalen

Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Bancontact of Creditcard worden rechtstreeks doorgegeven aan het Shopify Payments betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is, te herkennen aan het gesloten slot in de URL balk. SSL vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.